Workum Verzekeringen nader besproken
Workum Verzekeringen is een zelfstandig bedrijf gevestigd in het pand van Makelaardij P.J. de Jong te Workum. Naast Workum Verzekeringen wordt ook het label Workum Hypotheken gevoerd om duidelijk aan te geven dat u voor zowel verzekeringen als hypotheken op het juiste adres bent. Samen met het Administratiebureau P.J. de Jong zijn zodoende alle financiële diensten te vinden op het Sud 16 te Workum.

Deze bundeling van financieel advies heeft een eigen naam en logo gekregen, namelijk De Jong Workum Financieel Advies. Om deze unieke bundeling van financiële diensten te onderstrepen zal voor sponsoring en adverteren deze naam gebruikt worden.

Workum Verzekeringen is ontstaan uit HJG Verzekeringen Workum en was toen een zelfstandig onderdeel van HJG Verzekeringen & Financiële Diensten te Bolsward. Helaas is er een eind gekomen aan deze samenwerking toen HJG Verzekeringen & Financiële Diensten is overgenomen.

Toch willen wij u graag informeren over het ontstaan van HJG, zoals u waarschijnlijk op kunt maken uit de naam van HJG, zijn er meerdere naamgevers verantwoordelijk voor het ontstaan van deze verzameling letters. Elk van de letters staat voor een kantoor dat in de tweede helft van de vorige eeuw is opgericht, één van die kantoren was Makelaardij P.J. de Jong, de vader van de huidige eigenaar van Workum Verzekeringen, Andreas de Jong.

In 2000 is Andreas de Jong, vanuit een vertegenwoordiger functie, begonnen als verzekeringsadviseur op de assurantieafdeling van Makelaardij P.J. de Jong. Al snel bleek dat de verzekeringsportefeuille voor een fulltime adviseur eigenlijk te klein was. Mede daarom is er in 2001 een samenwerking opgestart met twee kantoren in de regio, de naam werd eerst Horjus, De Jong & Van der Goot, maar dit werd al snel verkort naar HJG.

In 2009 ontstond er een situatie waarbij er voor Andreas de Jong de mogelijkheid bestond voor de regio Workum een eigen deel van de verzekeringsportefeuille te gaan beheren. Er is toen een eigen bedrijf opgestart, waarbij er een samenwerking is ontstaan op basis van een franchise.

Vandaag de dag wordt er volledig onder eigen naam gewerkt met eigen aanstellingen bij de grote verzekeraars en geldverstrekkers maar ook worden er verzekeringen en hypotheken aangeboden via inkooporganisaties. Zodoende kunt u voor nagenoeg alle verzekeringen en geldverstrekkers bij ons terecht.

Wat zijn uw voordelen hiervan?
U kunt op een directe manier contact hebben met uw eigen adviseur die u op alle gebieden duidelijk en gericht antwoord of advies kan geven op uw vragen. Dit kunnen vragen zijn over schadeverzekeringen, levensverzekeringen of hypotheken, maar ook de wijzigingen en schaden worden zoveel mogelijk door één persoon afgehandeld. Zodoende hoeft u niet steeds met andere afdelingen of personen te bellen.

Kleinschaligheid, persoonlijk contact en de regiofunctie staan bij ons hoog in het vaandel.

De site van Workum Verzekeringen is in eerste instantie bedoeld om u te informeren, maar u kunt ook contact zoeken via het contactformulier of een hypotheekofferte aanvragen.