Wie zijn wij
Andreas de Jong
Andreas de Jong
adejong@workumverzekeringen.nl

Andreas de Jong is Erkend Hypotheekadviseur en is in het bezit van het assurantie B diploma Particulieren & Bedrijven. Deze diploma's worden jaarlijks up-to-date gehouden met het behalen van de zogenaamde PE-punten. Sinds kort zijn de assurantie diploma's in het kader van de PE-Plus omgezet naar deeldiploma's, dit zijn: Adviseur Basis, Adviseur Schadeverzekeringen Particulier, Adviseur Schadeverzekeringen Zakelijk, Adviseur Hypothecair Krediet, Adviseur Consumptief Krediet, Adviseur Vermogen en Adviseur Inkomen. Met deze diploma's mag hij zich dan ook een Allround adviseur noemen, u kunt met bijna alle vragen met betrekking tot hypotheken en schade- en levensverzekeringen bij hem terecht.
Marleen de Jong
Marleen de Jong
mdejong@workumverzekeringen.nl

Marleen de Jong-Galema is verantwoordelijk voor de administratieve zaken, zoals het onderhouden van het klantenbestand, het beheren van de agenda's en het verwerken van alle formulieren.
Douwe van der Meer
Douwe van der Meer
dvdmeer@workumverzekeringen.nl

Douwe van der Meer is sinds februari 2005 werkzaam in de verzekeringsbranche als particulier buitendienstadviseur.
Sinds 1 januari 2016 is hij werkzaam bij Workum Verzekeringen, waarbij hij zowel de relaties vanuit kantoor kan bedienen en bij de mensen thuis op afspraak kan langskomen op de verzekeringen te regelen of door te nemen.
Door zijn opgebouwde ervaringen de afgelopen jaren is hij voor vele mensen in de regio het aanspreekpunt voor de verzekeringen geworden. Zijn motto is dan ook; Als je het niet vertrouwe bel je gewoon even Douwe!
Wij zoeken voor u als relatie altijd naar een goed verzekeringspakket met een zeer nette premie.
Gerard Bangma
Gerard Bangma
gbangma@workumverzekeringen.nl

Gerard Bangma is sinds 2006 werkzaam in de verzekeringsbranche en heeft zich volledig gespecialiseerd in de zakelijke markt.

Het uitgebreid inventariseren en analyseren van al uw risico's is maatwerk. Hierbij is persoonlijk contact, vertrouwen en veel aandacht enorm belangrijk. Dit is dan ook de enige manier om constant samen tot de juiste oplossingen te komen. Dit heeft bij ons de hoogste prioriteit.

U kunt met al uw vragen over zakelijke risico's terecht bij Gerard. Nadat eerst wordt gekeken welke risico's kunnen worden uitgesloten of kunnen worden gereduceerd is het vervolgens taak om te zoeken naar de best passende verzekeringsoplossingen voor uw bezitsrisico's, inkomensrisico's en risico's waarbij u en uw onderneming in het vermogen kunnen worden aangetast.
Doordat we samenwerken met een heel palet aan verzekeraars kunnen we vrijwel altijd kwalitatief en prijstechnisch de juiste producten bieden.

Wij opereren kleinschalig en regionaal. Hierdoor blijven we betrokken en kunnen we alle tijd voor u nemen.

'n Fertroud gefoel.
groepsfoto